Eric Sasse

Future Clima is trots om het project Eric Sasse te presenteren. Dit project omvatte de afbraak van een bestaand gebouw en de vervanging ervan door een nieuwbouw met vier aparte blokken die rondom een prachtig binnenplein zijn gebouwd. Het is een modern en functioneel complex geworden dat volledig is uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van HVAC-installaties.

De uitdaging voor ons bij dit project was het feit dat het zich afspeelde tijdens een periode van grote internationale onrust. Tussen de aanvang van de werken en de oplevering van het project brak er een oorlog uit tussen Rusland en Oekraïne. Dit leidde tot enorme prijsstijgingen en leveringsvertragingen van de benodigde materialen, sommige levertermijnen werden zelfs met meer dan een half jaar verlengd. Desondanks hebben wij dit project tot een succesvol einde gebracht en het recentelijk opgeleverd.

Bij dit project hebben we ons gericht op de HVAC-installatie voor 119 woningen. Deze installatie is ontworpen om optimaal comfort te bieden aan alle bewoners, met gebruik van de nieuwste en meest energie-efficiënte technologieën. Al met al zijn we bij Future Clima enorm trots op dit project en zijn we verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit moderne complex. We hebben ons best gedaan om te zorgen voor een efficiënte en duurzame installatie en zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de realisatie van dit prachtige gebouw.

Deel dit project:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Future Clima staat garant voor een professionele uitvoering.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Future Clima een oplossing voor elk HVAC en sanitair project.