CAW Genk

Future Clima werkte mee aan het Design en Build Project voor de administratieve zetel van de VZW’s CAW Limburg, Pleegzorg Limburg en VK Limburg. Dit indrukwekkende gebouw is gelegen op de Welzijnscampus te Genk, en is voor velen beter bekend als het oude ziekenhuis van Genk. Dit gebouw staat bekend als een van de meest indrukwekkende voorbeelden van circulair bouwen in de regio.

Als HVAC-installateur hebben wij bijgedragen aan dit project door rekening te houden met het energetisch plaatje. Een van de uitdagingen bij dit project was het feit dat er geen gasleiding aanwezig was. Dit betekent dat we alternatieve methoden moesten vinden om het gebouw te verwarmen. We hebben hierbij beperkt gebruik gemaakt van ventiloconvectoren en in plaats daarvan een doorgedreven isolatie en ventilatie toegepast om het gebouw op een duurzame manier te verwarmen en te koelen.

We zijn erg trots op ons werk aan dit project, omdat het een voorbeeld is van hoe duurzaamheid en efficiëntie kunnen samengaan. Het gebouw heeft een energiezuinig ontwerp en is gebouwd met hergebruikte materialen en duurzame technologieën. Bovendien hebben we als Future Clima ons steentje bijgedragen door ervoor te zorgen dat het HVAC-systeem naadloos aansluit op het energiezuinige ontwerp van het gebouw. Kortom, een project om je vingers bij af te likken.

Deel dit project:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Future Clima staat garant voor een professionele uitvoering.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Future Clima een oplossing voor elk HVAC en sanitair project.