Future Clima is een bloeiende onderneming met een ongekende drive, waarbij ambitie en stabiliteit hand in hand gaan.

Op dit moment telt ons team een 40-tal gedreven professionals, waarvan een 20-tal vaste medewerkers die de ruggengraat vormen van ons bedrijf. Samen werken wij aan jouw duurzame toekomst!

De kracht van Future Clima

Duurzaamheid begint bij relaties. Onze klanten, personeel en leveranciers zijn de ruggengraat van ons bedrijf en daarom is het onderhouden van sterke banden essentieel. Net als onze installaties, kijken we naar de toekomst en gaan we samen met onze partners duurzame relaties aan. Bij Future Clima staat kwaliteit altijd bovenaan. We streven naar innovatieve oplossingen en nauwkeurig werk om de beste resultaten te leveren. Het behalen van topresultaten geeft ons een enorme energieboost!

Wat we doen

Airco, zonne-energie, verwarming, warmtepompen, renovatie, ventilatie en piping – bij ons vindt u alles wat nodig is om uw gebouw future-proof te maken. Wij zijn dé specialisten op het gebied van installatie en onderhoud van airconditioningsystemen, zonnepanelen, centrale verwarmingssystemen en warmtepompen.

Maar dat is niet alles! Wij zijn ook uw partner als het gaat om de renovatie van woningen en gebouwen, om ze energiezuiniger te maken en de CO2-uitstoot te verminderen. Bovendien zorgen wij voor een gezond binnenklimaat met onze ventilatiesystemen en leggen wij leidingen aan voor de distributie van water, verwarmingssystemen en koelingssystemen!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met een duurzaam, comfortabel en gezond bouwen!

Onze geschiedenis

In 2008 werden Tim Claes, Andre Mattheus geconfronteerd met een onverwachte tegenslag: het faillissement van hun toenmalige werkgever. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloten ze om hun lot in eigen handen te nemen. Het tweetal richtte een bedrijf op dat klaar was voor de toekomst. Zo ontstond Future Clima!

Na het eerste jaar groeide Future Clima met een bliksemstart al naar een team van dertien werknemers. Met heel wat ervaring erbij is Future Clima vandaag de dag een gevestigde waarde in Limburg. Ze zijn de ideale partner voor grote projecten waar duurzame sanitaire of HVAC-installaties nodig zijn. Maar ook kleine projecten voor particulieren pakt Future Clima met volle goesting aan. Het jonge en dynamische team heeft bakken energie en ambitie, en ze zijn klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan!

Future Clima staat garant voor een professionele uitvoering.

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Future Clima een oplossing voor elk HVAC en sanitair project.